Ny Key Account Manager hos GPower

I en tid med markant stigende efterspørgsel på både projekt- og produktniveau har vi valgt at sætte fokus på vores kunder. Et fokus, som har resulteret i en organisationsændring i salgsafdelingen, hvor Morten Baltzer nu står i spidsen som GPowers Key Account Manager.

Øget fokus på Key Account Management

Siden Mortens ansættelse har planen været, at han skulle kombinere softwareudvikling og salg. Men med en markant forøget salgsaktivitet har vi allerede nu lavet en mindre organisationsændring, som betyder, at Morten primært kommer til at fokusere på salg i rollen som GPowers nye Key Account Manager. Som Key Account Manager kommer Morten bl.a. til at tage sig af key accounts, definere salgsstrategier og opbygge langsigtede relationer.

Morten Baltzer er uddannet maskiningeniør med mange års erfaring som certificeret testingeniør. Derudover har han med sit tidligere job hos vores samarbejdspartner, NI (National Instruments), opbygget et indgående kendskab til NI’s software- og hardwareprodukter, som vi bl.a. bygger vores forretning på.

Læs mere om GPower

”Kombinationen af Key Account Management og erfaringen med udvikling af testsystemer gør Morten i stand til at bringe den tekniske forståelse med til bordet, afdække kundernes behov og skabe bedre kommunikation under hele salgsforløbet, hvilket vi allerede ser positive resultater af nu”, fortæller GPowers direktør, Martin Boje.

Book et møde

Har du lyst til at mødes med Morten Baltzer, er du altid velkommen til at kontakte ham på telefon eller mail. Så giver Morten en kop kaffe på vores kontor i Hinnerup nær Aarhus, eller kommer forbi jeres! ☕

Del:

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på email
Email
#blog

Tidligere indlæg