Ny Tech Sales er kørt i stilling

Med endnu flere sideløbende udviklingsprojekter inden for test og måling har vi ud over to Tech Leads også kørt en Tech Sales i stilling. En indkøring, som sker på baggrund af en strategisk beslutning om at skabe mere tid til videreudvikling af vores software-platform.

Hvem er GPowers nye Tech Sales?

Poul Lindholm Pedersen er navnet på GPowers nye Tech Sales. Poul er uddannet fysiker, og har en Master of Science (MSc) i nanoteknologi og en Ph.d. fra Aarhus Universitet. Derudover har han også arbejdet som konsulent hos Teknologisk Institut i fire år, inden han i februar 2019 blev en del af GPower-teamet:  

”Som Tech Sales er mit mål at komme i dialog med en masse mennesker for at hjælpe med at løse de udfordringer, de måtte opleve i deres arbejde. Sideløbende med salgsarbejdet fungerer jeg også som udvikler for at have en hands-on tilgang til tekniske udfordringer. Motivationen bag er ønsket om at være med at til løse udfordringer ude i industrien og gøre avancerede måle- og automatiseringssystemer tilgængelige i bredere kredse” – Poul Lindholm Pedersen.

Et fokus på at udbrede instrumentering til industrien

Når vi har valgt at gøre Poul til Tech Sales, skyldes det blandt andet, at vi vil frigive flere kompetencer til videreudviklingen af vores software-platform for at efterleve missionen om at levere prisbevidste kvalitetsinstrumenter til tiden og gøre op med dyre evighedsprojekter inden for test, måling og styring.

Alt sammen for at udbrede avanceret instrumentering til industrien, så også små og mellemstore virksomheder har budget til måleinstrumenter, signalgeneratorer og controllere af højeste kvalitet.

Del:

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på email
Email
#blog

Tidligere indlæg