CLA Summit 2019 [Certified LabVIEW Architects]

I denne uge har GPower deltaget i den europæiske Certified LabVIEW Architect (CLA) Summit – en event, hvor verdens bedste LabVIEW-programmører samles for at diskutere nye features, arkitekturer og netværke med andre CLA’er og medlemmer fra National Instruments (NI).

Et mekka for LabVIEW-udviklere

Hvert år afholder NI en CLA Summit i både Europa og USA. Den europæiske event, der kan betegnes som et mekka for LabVIEW-udviklere, blev i år afholdt i Krakow fra den 2-4. april 2019.

For at deltage i eventen kræver det en aktiv CLA-certificering, som er det sidste skridt i den tredelte LabVIEW-certificeringsproces: 

Årets mødested for LabVIEW-eksperter

På baggrund af ovenstående er denne event derfor også kun forbeholdt en lille gruppe af LabVIEW-eksperter, hvilket plejer at resultere i en hyggelig og intim atmosfære med mulighed for små gruppediskussioner og en-til-en-møder på højeste niveau inden for LabVIEW. Som eksempel stødte Steen Secher Schmidt og Jens Christian Andersen blandt andet på Jeff Kodosky, der betegnes som “Father of LabVIEW” (se øverste billede).

Læs mere om CLA Summit 2019

Hvor det i år kun har været Steen og Jens Christian, der har været repræsenteret fra GPower, regner vi stærkt med at stille med et større hold næste år, idet vi har planer om at uddanne flere CLA’er i den nærmeste fremtid.

Del:

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på email
Email
#blog

Tidligere indlæg