Året der gik: En julehilsen fra GPower

2018 har været et begivenhedsrigt år for GPower i forhold til mange ansættelser, nye kunder og videreudvikling af egne produkter og testkoncepter. Men vi tillader os at forvente endnu mere af 2019! Her i blogindlægget fremhæver vores direktør nogle af højdepunkterne fra 2018 og forventningerne til 2019.

Der er på flere områder sket en stor og positiv udvikling hos GPower her i løbet af 2018, og vi føler, at vi kan gå på juleferie med den overbevisning, at vi har fulgt vores strategi og levet op til forventningerne, som vi satte for året. I takt med at vi blandt andet har fået flere, spændende test- og måleprojekter i huset, er vores udviklingsafdeling også blevet mere end dobbelt så stor og bredere rent fagligt. Som det ser ud nu, har vi fået opbygget et solidt hold af ingeniører og fysikere, der allerede i løbet af første kvartal 2019 bliver udvidet med 2-3 mand.

Forøgelsen og kompetencerne betyder blandt andet, at vi parallelt med vante projekttyper inden for test og måling nu også kan løse store vision-orienterede udviklingsprojekter. Samtidig er vi også kommet et godt stykke videre med udviklingen af vores software-platform, kvalitetsinstrumenter og testkoncepter, som I kommer til at høre meget mere om i 2019.

Hvad er det generelle billede for 2018?

Helt overordnet kan vi se, at markedet har taget godt imod vores vision om, at industrien fortjener og forventer bedre test- og måleinstrumenter til konkurrencedygtige priser. Når vi kan sige det med sikkerhed, skyldes det blandt andet, at vores primære vækst i 2018 er blevet skabt i samarbejde med eksisterende kunder, som har kunne bruge vores løsninger til flere projekter.

I 2019 er vi klar til at gå mere struktureret ud til nye kunder og markeder med vores løsninger, hvilket blandt andet sker i samarbejde med vores mangeårige partner National Instruments.

Til sidst vil jeg ønske glædelig jul til vores samarbejdspartnere. Vi ses i 2019.

– Martin Boje, direktør hos GPower.

Del:

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på email
Email
#blog

Tidligere indlæg

Hvad er hardware-abstraktion?

Hvad er hardware-abstraktion, og hvilke fordele giver det dig, når du optager eller genererer signaler til for eksempel testudstyr, dataindsamling eller kontrolsystemer? Hardware-abstraktion: Hvorfor og

Læs mere »