Kom til NIDays i København [Konference]

D. 9. november afholdes den årlige NIdays i København på Crowne Plaza Towers. Her vil der bl.a. være demonstrationer af NI-software samt præsentationer af nyt teknisk indhold. Og som prikken over i’et så er det jo stedet, hvor de skarpeste hjerner inden for ingeniørverdenen samles.

Få indsigt i den seneste softwareteknologi, netværk med ingeniører, og deltag i tekniske sessioner med videnskabsfolk. Dette er blot et lille udsnit af alt det, du kan opleve, hvis du kommer til NIDays, som er et ultimativt lærings- og sparringssted, hvis du vel at mærke interesserer dig for teknologi ligesom os andre, og gerne vil høre mere om udvikling af applikationer, test, instrumentering og kontrolsystemer. 

Læs mere om NIDays i København her

Del:

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på email
Email
#blog

Tidligere indlæg